News Blog:

Συμβουλές για να μεγιστοποιήστε την προπόνηση σας

Συμβουλές για να μεγιστοποιήστε την προπόνηση σας
Αν ψάχνετε να μεγιστοποιήσετε τα αποτέλεσματα της προπόνησης σας, να θυμάστε πως δεν χρειάζεται άσκοπο κόπο αλλά τρόπο.  Σας παρουσιάζουμε μερικές βασικές συμβουλές ώστε η προπόνηση και η μυϊκή σας ενδυνάμωση να γίνουν πιο αποτελεσματικές.


Μειώστε τη διάρκεια της προπόνησής σας

Watch
Photo by Andrew McElroy on Upslash
Αν και η τάση είναι να προσπαθούμε να περνούμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στο γυμναστήριο, έρευνες έχουν δείξει ότι μόνο 30-45 λεπτά (3 φορές την εβδομάδα) είναι η ιδανική διάρκεια για αποτελεσματική προπόνηση. Είναι καλύτερο να γυμναστείτε με μεγαλύτερη ένταση για μικρότερο χρονικό διάστημα για μέγιστα αποτελέσματα.
Βρείτε Personal trainers στην περιοχή σας

Σωστή ενυδάτωση

Water bottle
Photo by Noppadon Manadee on Upslash
Βεβαιωθείτε πως καταναλώνετε τη σωστή ποσότητα νερού όλη τη μέρα. Το σώμα χρειάζεται αρκετές ώρες για να απορροφήσει το νερό, επομένως δεν πρέπει να πίνετε νερό μόνο κατά την διάρκεια της προπόνησης σας. Κάντε το συνήθεια να πίνετε νερό όλη τη διάρκεια της μέρας.

Υδατάνθρακες

Carb rich food
Photo by Sigmund on Upslash
Οι υδατάνθρακες είναι η κύρια πηγή καυσίμου του σώματος. Αν προπονήστε και γυμνάζεστε εντατικά, είναι σίγουρο πως θα χρειαστείτε υδατάνθρακες, διαφορετικά δεν θα έχετε αρκετή ενέργεια. Μπορείτε για παράδειγμα να προσθέσετε στα shakes σας μπανάνες ή βρώμη που είναι τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες και χαμηλές σε θερμίδες.
Βρείτε Διαιτολόγους στην περιοχή σας

Προσοχή στο Cardio

Cardio
Photo by Bradley Dunn on Upslash
Το cardio έχει μεγάλα οφέλη για την υγεία. Ωστόσο, μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα εάν στόχος σας είναι να κερδίσετε μυϊκή μάζα. Εάν καίτε πάρα πολλές θερμίδες κατά τη διάρκεια του Cardio, τότε κινδυνεύετε να το κάνετε σε βάρος της μυϊκής σας μάζας. Εάν είστε εστιασμένοι στο να κερδίσετε μυς, τότε μειώστε το cardio σας σε 1-2 ελαφριά cardio sessions την εβδομάδα.

Με τα παραπάνω απλά βήματα είναι σίγουρο πως θα μεγιστοποιήσετε την προπόνησή σας και θα επιτύχετε τον στόχο σας γρηγορότερα.

Βρείτε:
Personal trainers στην περιοχή σας
Διαιτολόγους στην περιοχή σας

Share this article:

Το Onjobo είναι η νέα ιστοσελίδα όπου επαγγελματίες μπόρουν να διαφημήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Καταχωρήστε ΔΩΡΕΑΝ την υπηρεσία που προσφέρετε.




Είσοδος
Όνομα χρήστη
Password
Ξέχασα το password μου Υπενθύμιση
Enter your report
Μήνυμα *