News Blog:

Χρωματικές τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση για το 2021

Χρωματικές τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση για το 2021
Τα χρώματα που επιλέγουμε για το σπίτι μας επηρεάζουν τα συναισθήματά και τη διάθεσή μας. Αυτή την περίοδο, αρχίσαμε να ξοδεύουμε περισσότερο χρόνο από ό,τι συνήθως στο σπίτι, οπότε είναι ακόμη πιο σημαντικό να επιλέγουμε χρώματα που δημιουργούν ένα χώρο στον οποίο απολαμβάνουμε να περνάμε τον χρόνο μας.

Φέτος, οι χρωματικές τάσεις κυμαίνονται γύρω από φυσικά χρώματα, αντανακλώντας την εκτίμησή μας για τη φύση. Δείτε παρακάτω τα πιο δημοφιλή χρώματα στην εσωτερική διακόσμηση για το 2021:
 

Urbane Bronze

Το μπρούτζινο-γκρι (Urbane Bronze) είναι χρώμα εμπνευσμένο από τη φύση που προκαλεί συναισθήματα χαλάρωσης και ηρεμίας και αίσθηση ασφάλειας και ζεστασιάς.

Urbane bronze palette

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το Urbane bronze είναι ένα χρώμα που έχει βαθιές μπρούτζινες αποχρώσεις. Αυτό το χρώμα μπορεί να προσθέσει κομψότητα στο χώρο σας. Παρά την δραματική του απόχρωση, δίνει στο δωμάτιό σας μια πολύ απαλή εμφάνιση.

Οι δημιουργοί αυτού του χρώματος Sherwin-Williams δήλωσαν: "Το Urbane bronze σάς ενθαρρύνει να δημιουργήσετε έναν χώρο για διαλογισμό και ανανέωση"

Urbane bronze room
Image credit: Vintage Revivals
Ταιριάζει τέλεια σε πόρτες, ντουλάπια, έπιπλα και τοίχους. Εάν στο δωμάτιό σας υπάρχει αρκετό ηλιακό φως, μπορείτε να βάψετε ολόκληρο το δωμάτιο. Με αυτό το χρώμα, ταιριάζουν τα διακοσμητικά αξεσουάρ ή τα έπιπλα από ξύλο ή ζεστά μέταλλα όπως από χρυσό, μπρούτζο και χαλκό.

Βρείτε μπογιατζήδες στην περιοχή σας
 

Olive Green

Το λαδί (Olive green) κάνει την εμφάνιση του συχνά σε νέες συλλογές εσωτερικής διακόσμησης το 2021. Είναι ένα χρώμα εμπνευσμένο από τη φύση και δημιουργεί μια χαλαρωτική αίσθηση «εξωτερικού χώρου» στο σπίτι σας.

Olive green living room
Image credit: wow1day
Είναι ένα εξαιρετικά ήρεμο και γαλήνιο χρώμα. Ταιριάζει πολύ τόσο με μινιμαλιστικούς όσο και κλασικούς εσωτερικούς χώρους και είναι κατάλληλο για σαλόνια, υπνοδωμάτια και κουζίνες. Επίσης, είναι ιδανικό χρώμα για γραφεία ή δωμάτια με πολλές συσκευές αφού εξισορροπεί την «τεχνητή» αίσθηση.

Olive green  room
Image credit: wow1day
Το λαδί μπορεί να συνδυαστεί με γήινους τόνους. Έχει γκρι υποτόνο, οπότε ταιριάζει με το ανοιχτό γκρι, αλλά και με ξύλινες επιφάνειες και ξύλινα/βερνικωμένα έπιπλα.

Βρείτε μπογιατζήδες στην περιοχή σας
 

Κίτρινο

Το κίτρινο είναι το χρώμα της αισιοδοξίας, της ευτυχίας, της χαράς και της θετικότητας και οδηγεί σε δημιουργικότητα. Βάλτε χαρά στο σπίτι σας με χαρούμενες πινελιές κίτρινου.

Yellow colour palette

Η καλύτερη επιλογή για να συνδυάσετε το κίτρινο είναι οι αποχρώσεις του γκρι. Η δύναμη που εμπνέεται από το γκρι και η θετικότητα του κίτρινου δημιουργούν έναν εξαιρετικό συνδυασμό.

Yellow living room
Image credit: claudeandleighton
Το κίτρινο είναι ένα υπέροχο χρώμα, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιείται με φειδώ και ακόμα καλύτερα, να χρησιμοποιείται για έμφαση. Μπορείτε για παράδειγμανα το χρησιμοποιήσετε σε αξεσουάρ, ντουλάπια ή άλλα έπιπλα ή ακόμα και σε έναν μικρό τοίχο.

Βρείτε μπογιατζήδες στην περιοχή σας

Share this article:

Onjobo is the new website where professionals can advertise the services that they offer.

Καταχωρήστε ΔΩΡΕΑΝ την υπηρεσία που προσφέρετε.




Sign in
Username
Password
Forgot your password? Remind
Enter your report
Message *